Το σχόλιο του πατέρα του Τάιλερ Ντόρσεϊ και η αλήθεια για το συμβόλαιο του ομογενή γκαρντ με τον Ολυμπιακό

“Δεν έχει συμβόλαιο ακόμη” έγραψε ο Τζέριντ Ντόρσεϊ για τον Τάιλερ, ωστόσο ο Ολυμπιακός τον έχει “δεμένο” και δεν προτίθεται να τον αποδεσμεύσει.
Απαντήσεις σε χρήστες του Twitter έδωσε στη διάρκεια της Τρίτης (16/6) ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τζέριντ.
“Δεν είναι τίποτα αληθινό, μέχρι να μιλήσει ο Τάιλερ. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα. Δεν έχει συμβόλαιο ακόμη” έγραψε, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Ο ομογενής γκαρντ που έκανε σπουδαία σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν είναι free agent και μόνο αν συμβεί κάτι εξωπραγματικά ακραίο θα βγει στην αγορά ως τέτοιος.
Οι Πειραιώτες έχουν team option στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει μαζί του και δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να μην την ενεργοποιήσουν.
Αντιθέτως, στον Ολυμπιακό υπάρχει διάθεση επέκτασης με αυξημένες αποδοχές στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα για να κάνουν οι ερυθρόλευκοι πορεία πρωταθλητισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο 30χρονος γκαρντ είχε φέτος 15.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά 25:10 σε 43 αγώνες της EuroLeague.