NBA

Το Staples Center, έδρα των Λέικερς και Κλίπερς αλλάζει όνομα έναντι 700 εκατ. δολαρίων

Το Staples Center, έδρα των Λέικερς και των Κλίπερς
Το Staples Center, έδρα των Λέικερς και των Κλίπερς Ⓒ 2020 BUSINESS WIRE/ ASSOCIATED PRESS

Ιστορική στιγμή για το Staples Center, έδρα των Λέικερς και των Κλίπερς, το οποίο από τα Χριστούγεννα του 2021 θα έχει πλέον νέο όνομα, με εταιρία κρυπτονομισμάτων να αγοράζει τα δικαιώματα του ονόματος του γηπέδου για 20 χρόνια έναντι 700 εκατ. δολαρίων.

Μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές συμφωνίες στην ιστορία του αμερικανικού επαγγελματικού αθλητισμού είναι πλέον γεγονός. Και συνέβη - που αλλού; - το Λος Άντζελες, αφού όπως έγινε γνωστό το Staples Center των Λείκερς και των Κλίπερς θα αλλάξει ονομασία έπειτα από 24 χρόνια και από τις 25 Δεκεμβρίου 2021 θα λέγεται "crypto.com Arena".

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, η εταιρία κρυπτονομισμάτων αγόρασε τα δικαιώματα της ονομασίας του γηπέδου έναντι 700 εκατ. δολαρίων (!) για τα επόμενα 20 χρόνια, σε μία κίνηση που έκανε θόρυβο στις ΗΠΑ.

Με βάση αυτά που έγιναν γνωστά ο πρώτος αγώνας υπό το νέο όνομα του γηπέδου θα είναι αυτός των Λέικερς με τους Νετς τα Χριστούγεννα, ενώ μέχρι τον Ιούνιο του 2022 θα έχουν αντικατασταθεί όλες οι σχετικές αναφορές στο "Staples Center".

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ