Το συγκινητικό “αντίο” του Όσμαν στον Παναθηναϊκό: “Δεν είναι αποχαιρετισμός, είναι ευγνωμοσύνη”

Ο Τζέντι Όσμαν αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα συγκινητικό μήνυμα, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τους πράσινους για τα δύο χρόνια κοινής πορείας και τις στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη του.
Το δικό του μήνυμα προς την οικογένεια του Παναθηναϊκού AKTOR έστειλε ο Τζέντι Όσμαν, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πράσινους με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, κλείνοντας τον κύκλο της παρουσίας του στο Telekom Center Athens.
Ο Τούρκος φόργουορντ, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, δημοσίευσε ένα VIDEO με τις καλύτερες στιγμές του με την πράσινη φανέλα και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του αυτά τα δύο χρόνια.
Ο Όσμαν τόνισε πως η σχέση που δημιούργησε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού θα παραμείνει ξεχωριστή για πάντα, υπογραμμίζοντας πως η στήριξη των φίλων της ομάδας τον έκανε να νιώθει σαν στο σπίτι του.
Η δημοσίευση:
“Αγαπημένη οικογένεια του Παναθηναϊκού,
Αυτό δεν είναι ένας αποχαιρετισμός. Είναι ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης. Κάποια ταξίδια γίνονται αξέχαστα όχι επειδή διαρκούν πολύ, αλλά επειδή σε κάνουν να νιώθεις τόσο έντονα. Για δύο χρόνια, η απίστευτη στήριξή σας με έκανε πάντα να αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Κάθε σύνθημα, κάθε μήνυμα, κάθε στιγμή που έζησα μέσα στο παρκέ είχε μεγαλύτερη αξία χάρη σε εσάς. Τον δεσμό που δημιουργήσαμε μέσα από την καρδιά μου θα τον κουβαλάω μαζί μου για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Φυσικά, θα ήθελα αυτή η ιστορία να είχε διαρκέσει περισσότερο, όμως η δική μου επιθυμία από μόνη της δεν μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε. Μερικές φορές η ζωή σε οδηγεί σε διαδρομές που δεν θα μπορούσες ποτέ να έχεις φανταστεί. Φεύγω με τεράστια ευγνωμοσύνη και με αναμνήσεις που θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάζονται στον σύλλογο, με τους οποίους μοιράστηκα το ίδιο πάθος, τον ίδιο ενθουσιασμό και τα ίδια όνειρα αυτά τα δύο χρόνια. Έζησα δύο υπέροχα χρόνια με υπέροχους ανθρώπους.
Κάποιοι αποχαιρετισμοί δεν αποτελούν πραγματικά ένα τέλος. Γιατί δεν φεύγεις ποτέ εντελώς από ένα μέρος που έχει αγγίξει την καρδιά σου.
Σας ευχαριστώ, Αθήνα. Σας ευχαριστώ, Παναθηναϊκέ…
Τζέντι”