Το ραντεβού με Μάντζαρη

Την Τρίτη (17/6) αναμένεται να συναντηθούν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μάντζαρη για να συζητήσουν το θέμα ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας.
Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2014-15), όμως όπως είναι γνωστό οι ιθύνοντες των Πειραιωτών θέλουν να επεκτείνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.
Αυτός είναι και ο λόγος που αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση την Τρίτη (17/6) των “ερυθρολεύκων” με τον Έλληνα γκαρντ, όπου και θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Να αναφέρουμε πώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δεχτεί πρόταση ύψους 400.000 ευρώ για τον Μάντζαρη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται το προσεχές διάστημα να ξεκινήσει συζητήσεις και με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων τους.
Από εκεί και πέρα, εξελίξεις με την υπόθεση του Μάλκολμ Ντιλέινι αναμένεται να έχουμε αμέσως μετά το τέλος του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου ο Αμερικανός αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου στους τελικούς με την Άλμπα Βερολίνου.
Τέλος, σύμφωνα με το “sportando.net” η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πώς έχει στρέψει την προσοχή της στον Ματ Λοτζέσκι. Ο παίκτης, βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να αφήσουν τον Αμερικανό. Ο Λοτζέσκι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην Euroleague, είχε σε 29 αναμετρήσεις 11 πόντους ανά ματς.