STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το πρόγραμμα του γ' γύρου της Stoiximan Basket League: Πότε θα παίξουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Το πρόγραμμα του γ' γύρου της Stoiximan Basket League: Πότε θα παίξουν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME

Προς Δευτέρα 15/4 πηγαίνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League.

Η νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, το απόγευμα της Κυριακής (17/3) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, έδωσε στους πράσινους την πρώτη θέση πριν από το φινάλε του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Έτσι, με δεδομένο ότι και η δεύτερη και η τρίτη και η τέταρτη, αλλά και η πέμπτη θέση είναι καπαρωμένες από τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι bwin, τον Προμηθέα και τον Άρη αντίστοιχα, γνωρίζουμε το σημαντικότερο μέρος του προγράμματος στον τρίτο γύρο της Α1 που μπαίνει από φέτος στη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Την έκτη θέση θα την πάρει η ΑΕΚ Betsson αν νικήσει το Περιστέρι bwin στα Άνω Λιόσια, αν όμως οι κιτρινόμαυροι ηττηθούν και ο Κολοσσός νικήσει το Μαρούσι, οι Ροδίτες θα είναι αυτοί που θα μπουν από το... παραθυράκι στη διαδικασία και θα αποφύγουν τους αιώνιους στον πρώτο γύρο των playoffs.

Έτσι, στην πρώτη αγωνιστική (30-31/3) ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός με τον Άρη στο ΣΕΦ και το Περιστέρι είτε με την ΑΕΚ, είτε με τον Κολοσσό. Στη δεύτερη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί το Περιστέρι, ο Προμηθέας τον Άρη και η ΑΕΚ ή ο Κολοσσός τον Παναθηναϊκό, ενώ στην τρίτη αγωνιστική που θα διεξαχθεί 13-15 Απριλίου θα γίνει το έβδομο ντέρμπι αιωνίων στη σεζόν, στο ΟΑΚΑ. Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει στις 11/4 με την Άλμπα και ο Ολυμπιακός στις 12/4 με τη Φενέρμπαχτσε, το πιθανότερο είναι ο αγώνας να γίνει τη Δευτέρα 15/4.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ