NBA

Το πρόγραμμα της pre-season του ΝΒΑ που ανοίγει στις 11/12

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σουτάρει σε αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Λος Άντζελες Λέικερς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σουτάρει σε αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Λος Άντζελες Λέικερς AP PHOTO/MORRY GASH

Από τις 11 έως τις 19 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η pre-season του ΝΒΑ, με τους Μιλγουόκι Μπακς των αδελφών Αντετοκούνμπο να δίνουν μόλις τρεις αγώνες πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου.

Δύο εβδομάδες έμειναν για την έναρξη της σεζόν 2020/21 στο ΝΒΑ, έστω και αν μιλάμε για την pre-season και όχι για την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου. Η Λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων το βράδυ της Παρασκευής (27/11), τα οποία θα ξεκινήσουν στις 11 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 19 ώστε στις 22 να ξεκινήσουν οι επίσημες αναμετρήσεις.

Την πρώτη μέρα θα γίνουν τα ματς Χοκς - Μάτζικ, Πίστονς - Νικς, Μπουλς - Ρόκετς, Λέικερς - Κλίπερς και Μπλέιζερς - Κινγκς, ενώ οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν στις 12 Δεκεμβρίου τους Ντάλας Μάβερικς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα δώσει άλλους δύο αγώνες, στις 14/12 ξανά με αντίπαλο τους Μάβερικς εντός έδρας και στις 18/12 με τους Πέλικανς στην Νέα Ορλεάνη.

Το πρόγραμμα της regular season αναμένεται να ανακοινωθεί σε δύο εβδομάδες και θα αφορά το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ