Το πρόγραμμα της ημέρας

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Βasket League, με την εκκίνηση (Σάββατο 14/3, 17.00) να αφορά τέσσερα ματς. Δείτε τι υπάρχει στο μενού.
Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινά η 20η αγωνιστική στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με το Ρέθυμνο να υποδέχεται τον Πανελευσινιακό (17.00). Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν έναν νέο παίκτη στη σύνθεση τους: τον Τζον Οφοέγκμπου, ο οποίος αντικατέστησε τον Ριβς Νέλσον.
Στα του αγώνα του Κόροιβου με τον Πανιώνιο, ο Χρήστος Ταπούτος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (13/3) και δεν ακολούθησε την αποστολή -τουναντίον, μετέβη στη Θεσσαλονίκη, ενώ το letter of clearance του Μάρκους Γκίνιαρντ.
Στο ματς της Κυριακής (15/3), η ΑΕΚ θα εμφανίσει για πρώτη φορά τον Σκότι Ουίλμπεκιν στο γήπεδο, αλλά δεν θα παίξει -όπως εξήγησε η ΚΑΕ.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 14/3
17.00 Κολοσσός-Άρης
17.00 Ρέθυμνο-Πανελευσινιακός
17.00 Τρίκαλα-Απόλλων Π.
17.00 Κόροιβος-Πανιώνιος
Κυριακή 15/3
15.00 ΑΕΚ-Κηφισιά
Δευτέρα 16/3
17.00 ΚΑΟΔ-Παναθηναϊκός
19.00 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός