EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζάλγκιρις, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στην Ρεάλ

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται στην μάχη της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague, με τους "ερυθρόλευκους" να υποδέχονται την Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και τους "πράσινους" να αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ρεάλ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Η 4η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώνεται σήμερα (15/10), με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ρίχνονται στην "μάχη" για να ολοκληρώσουν την πρώτη διαβολοβδομάδα της φετινής σεζόν.

Την αρχή θα κάνουν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι υποδέχονται την Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας την 3η νίκη τους σε αγώνες. Η ομάδα του Πειραιά αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Στην συνέχεια την σκυτάλη θα πάρει το "τριφύλλι", το οποίο αντιμετωπίζει στην Μαδρίτη την Ρεάλ (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), με τον Γιώργο Παπαγιάννη κανονικά στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Γιόγκι Φέρελ, ο οποίος έφτασε χθες (14/10) στην χώρα μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
ΤΣΣΚΑ - Ερυθρός Αστέρας (20:00, Novasports 2)
Μονακό - Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports Start)
Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 4)
Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές (21:30, Novasports 5)
Ρεάλ - Παναθηναϊκός (22:00, Novasports Prime)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ