EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Ο Ολυμπιακός τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Οι Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού
Οι Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ και Σάσα Βεζένκοβ σε αγώνα του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, στο πιο απαιτητικό παιχνίδι του μέχρι στιγμής φέτος. Πρεμιέρα για Περιστέρι και Ηρακλή στο FIBA Europe Cup και για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στο EuroCup.

Ο Ολυμπιακός έχει την πιο απαιτητική φετινή του αποστολή σήμερα (13/10), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00 Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague.

Κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο αυτό το παιχνίδι είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους έπειτα από το πολύ καλό ξεκίνημα μέσα στην σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σκληρός πνευματικά και σωματικά για να αντέξει, θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
(20:00) Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις (Novasports Start)
(21:45) Ρεάλ - Μονακό (Novasports 4)
(22:00) Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (Novasports Prime)

Πρεμιέρα για Ηρακλή και Περιστέρι

Το Περιστέρι και ο Ηρακλής ρίχνονται σήμερα (13/10) στην μάχη του FIBA Europe Cup για την φάση των ομίλων.

Το Περιστέρι είναι αυτό που αγωνίζεται πρώτο, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τσμόκι Μινσκ (19:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA και LIVE από το SPORT24), με τον Ηρακλή να παίρνει την σκυτάλη στην συνέχεια, αντιμετωπίζοντας στην Ολλανδία την Λέιντεν (21:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA και LIVE από το SPORT24).

Ανοίγει αυλαία ο Ολυμπιακός στο EuroCup Γυναικών

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού από την πλευρά της έχει σήμερα την δική της πρεμιέρα στο EuroCup Γυναικών.

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπρατς υποδέχεται στο ΣΕΦ την πολωνική Μπίντγκοζ (17:30, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA), θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί στην διοργάνωση. Σε αυτή της την προσπάθεια δεν θα έχει την Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία είναι τραυματίας.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΗΡΑΚΛΗΣ FIBA EUROPE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ