EUROLEAGUE

Το πρόγραμμα της EuroLeague: Δεσπόζει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Φαλ με αντίπαλο τον Παπαγιάννη
Ο Φαλ με αντίπαλο τον Παπαγιάννη INTIME

Το "αιώνιο" ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η μητέρα των μαχών διεξάγεται σήμερα (23/12) στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), στο παιχνίδι που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 2ης ημέρας της 17ης αγωνιστική της EuroLeague.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που κοντράρονται οι δύο ομάδες φέτος, αλλά η πρώτη στην EuroLeague. Ο πρώτος αγώνας τους ήταν στο πλαίσιο της Stoiximan Basket League, με τους "πράσινους" να αλώνουν με 81-76 το ΣΕΦ.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό του - ανακοινώθηκε sold out - αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών ενός παίκτη του που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να είναι γνωστό το όνομά του. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν έχει ξεκαθαριστεί το καθεστώς συμμετοχής του Κουίνσι Έισι, ο οποίος πριν μερικές ημέρες εισήλθε σε νοσοκομείο με οξεία αμυγδαλίτιδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ζενίτ - Μακάμπι (19:00, Novasports 4)
Μπάγερν - Μπασκόνια (20:00, Novasports 5)
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21:00, Novasports Prime)
Ρεάλ - ΤΣΣΚΑ (21:45, Novasports 4)
Βιλερμπάν - Φενέρμπαχτσε (22:00, Novasports Start)
Τα χθεσινά (22/12) αποτελέσματα:
Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας 84-83
Ζάλγκιρις Κάουνας - Αρμάνι Μιλάνο αναβλήθηκε
Άλμπα Βερολίνου - Μονακό 92-84
Μπαρτσελόνα - Ούνικς Καζάν 101-109 (παρ.)

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΕΝΙΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ