EUROLEAGUE

Το poster της χρονιάς στη EuroLeague: Ο Χεζόνια διέλυσε τον Κουμάτζι των 221 εκατοστών

Το poster της χρονιάς στη EuroLeague: Ο Χεζόνια διέλυσε τον Κουμάτζι των 221 εκατοστών

Ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη! Ο Μάριο Χεζόνια κάρφωσε στο πρόσωπο του Κράιστ Κουμάτζι, τον σέντερ των 221 εκατοστών της Άλμπα Βερολίνου, στην πιο απίθανη φάση της χρονιάς.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που έχει αυτοπεποίθηση στο 100% σε όλη τη EuroLeague, αυτός είναι ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στο Καζάν, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όμως το βράδυ της Παρασκευής (19/11) έκανε ένα συγκλονιστικό κάρφωμα στο πρόσωπο του Κράιστ Κουμάτζι της Άλμπα Βερολίνου που ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη.

Ο Χεζόνια πήρε φόρα και δεν τρόμαξε από τον ύψους 2μ.21 σέντερ των Γερμανών, κάρφωσε στο πρόσωπο, πήρε και το φάουλ και στη συνέχεια άνοιξε και διάλογο με τον αντίπαλό του σε μια φάση που ξεχείλιζε από αδρεναλίνη, σε μια φάση που θα βρίσκεται σίγουρα στις κορυφαίες της σεζόν, αν και προς το παρόν είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στη φετινή διοργάνωση.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROLEAGUE ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ