ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για την Α2

Το Περιστέρι ετοιμάζεται για την Α2

Το Περιστέρι περιμένει τις εξελίξεις με το Λαύριο, προσδοκώντας να προβιβαστεί στην Α2 κατηγορία. Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για τους "κυανοκίτρινους", που παρουσιάζουν έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι.

Το αλαλούμ σχετικά με τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Α2 συνεχίζεται, κι απ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να λυθεί άμεσα. Βλέπετε, όσο δεν αποσαφηνίζεται το μέλλον του ΚΑΟΔ, τα ερωτηματικά (και οι απορίες) θα συνεχίσουν να υφίστανται.

Το Sport24.gr ανέφερε από το βράδυ της Τετάρτης (9/9) πως το Λαύριο είναι έτοιμο να πάρει τη θέση των Δραμινών στην Basket League , αναμένοντας πλέον τη σχετική ενημέρωση από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ. Γι αυτό άλλωστε, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τέσσερις ξένους παίκτες . Ο λόγος για τους Τζαμάλ Νίξον (25, 1μ83), Μπράντον Γιανγκ (24, 1μ93), Τζερόμ Χιλ (21, 1μ98) και Ουσμάν Κρουμπαλί (27, 2μ01), οι οποίοι μάλιστα πήραν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Αγία Παρασκευή το περασμένο Σάββατο (5/9).

Όλα αυτά δεν επηρεάζουν μόνο το Λαύριο, αλλά και το Περιστέρι. Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων είναι η πρώτη επιλαχούσα για άνοδο στην Α2 σε περίπτωση που προκύψει θέση, κάνοντας ήδη κινήσεις για να "αδειάσει" ως ένα βαθμό το ρόστερ της και να προσθέσει παίκτες με μεγαλύτερη εμπειρία στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Υπό αυτό το πρίσμα άλλωστε λύθηκαν τα συμβόλαια των Σάκη Γεωργοπαπαδάκου, Ανδρέα Ρεκουνιώτη και Ανδρέα Γιαννίκου. Οι "κυανοκίτρινοι" περιμένουν... στη γωνία για να πάρουν θέση στην Α2 και γι αυτό θα αφήσουν ανοιχτές κάποιες θέσεις στο ρόστερ τους. (Ότ)αν επισημοποιηθεί ο προβιβασμός τους, άμεσα θα προχωρήσουν σε μεταγραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ