ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Το παράπονο του Ίαν Μίλερ για τον ρόλο του στο Περιστέρι

Ο Μίλερ πανηγυρίζει το τρίποντο που πέτυχε με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Μίλερ πανηγυρίζει το τρίποντο που πέτυχε με την φανέλα του Περιστερίου PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Εγκλωβισμένος αισθάνεται ο Ίαν Μίλερ, που έπαιξε 15 λεπτά στο ματς του Περιστερίου με την ΑΕΚ και στη συνέχεια μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω των social media.

Απογοητευμένος από την συνεργασία του με τον Μίλαν Τόμιτς, ο Ίαν Μίλερ ξέσπασε με ένα tweet και ένα story στο Instagram το βράδυ της Κυριακής (26/12), λίγες ώρες μετά από την ήττα του Περιστερίου από την ΑΕΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Δεν έχω ξανανιώσει έτσι για το μπάσκετ. Τόσο απλά. Έχε λίγη γ@μ....νη περηφάνια, μην είσαι εγωιστής" έγραψε ο Αμερικανός σκόρερ στο Twitter, πριν προσθέσει σε story την ατάκα "ποιος ο λόγος να έχεις "δολοφόνους" στην ομάδα σου αν δεν τους αφήνεις να κάνουν ζημιά;".

Ο Μίλερ, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στον Προμηθέα, βρέθηκε στο παρκέ για 15 λεπτά. Σκόραρε έναν πόντο από 1/2 βολές, είχε 0/4 τρίποντα, τέσσερις ασίστ και ένα κλέψιμο. Στον αγώνα με τον Ιωνικό είχε 13 πόντους (1/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/5 βολές) σε 19 λεπτά, ενώ στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό έγραψε 10 πόντους (1/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/4 βολές) σε 23 λεπτά.

Το παράπονο του Ίαν Μίλερ για τον ρόλο του στο Περιστέρι
TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ