VIRAL

Το πανάκριβο ρολόι του Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game 2022 είναι η επιτομή της τελειότητας

Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game 2022
Οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν στο All Star Game 2022 © 2022 RON SCHWANE/AP IMAGES

Ο μπασκετικός Θεός, Μάικλ Τζόρνταν, προσγειώθηκε στο Κλίβελαντ για να δώσει έξτρα λάμψη στο All Star Game 2022 και έδωσε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια, με το αδιανόητα μοναδικό ρολόι του να τραβάει πάνω του άπειρα βλέμματα.

Το Κλίβελαντ ήταν η τυχερή πόλη για το 2022 που υποδέχτηκε το 75ο All Star Game καθώς σε αυτήν έπεσε ο κλήρος για να γίνει το μέρος της βράβευσης των 75 κορυφαίων άσων του NBA από την ίδρυση της Λίγκας.

Η λάμψη ήταν εκτυφλωτική αφού το παρελθόν παντρεύτηκε με το παρόν και μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της μαγικής βραδιάς ήταν και η αγκαλιά του Μάικλ Τζόρνταν με τον Λεμπρόν Τζέιμς, με τον Βασιλιά να έχει μπει και αυτός στην κουβέντα για τον Goat ως ένας από εκείνους θα μπορούσαν να "αμφισβητήσουν" την πρωτοκαθεδρία του "MJ".

Οι δύο τους πάντως έδειξαν συγκινημένοι την ώρα που αγκαλιάστηκαν, με τις τηλεοπτικές κάμερες να "τρελαίνονται" από τη συνύπαρξή τους και τον φωτογραφικό φακό να εστιάζει και κάπου αλλού: στον αριστερό καρπό του Μάικλ Τζόρνταν και στο εντυπωσιακό ρολόι που φορούσε.

Πρόκειται για ένα μαύρο ρολόι URWERK, UR-100V C52, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τον Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο κοστίζει 140.000 δολάρια (ήτοι 124.000 ευρώ), πάνω στο οποίο είναι χαραγμένος και ο ρωμαϊκός αριθμός "XXIII" που συμβολίζει τον αριθμό 23 με τον οποίο είναι πασίγνωστος στον μπασκετικό πλανήτη.

Μάλιστα, η URWERK έχει τυλίξει το συγκεκριμένο ρολόι σε μία θήκη από τιτάνιο που αποτελείται από 52 στρώματα άνθρακα για περιορισμένη έκδοση μόλις 25 τεμαχίων, με τα στρώματα αυτά να έχουν ως αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ρολόι να ζυγίζει μόλις 11 γραμμάρια! Κυριολεκτικά... αέρινο, μιας που δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι διαφορετικό ο διάσημος "Air".

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το πρώτο προσαρμοσμένο URWERK του Τζόρνταν, αφού πέρυσι εθεάθη να φορά ένα από τα 23 προσαρμοσμένα ρολόγια UR-220 που παρήγγειλε από την URWERK, με μπλε ανταύγειες και την ίδια γκραβούρα "XXIIII".

TAGS VIRAL ΜΑΙΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ALL STAR GAME 2022 ALL STAR GAME
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ