ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Το όνομα του Μπιέλιτσα εξαφανίστηκε από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague

Το όνομα του Μπιέλιτσα εξαφανίστηκε από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague
FIBA.BASKETBALL

Το όνομα του Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα για την EuroLeague λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν στην διοργάνωση.

Το όνομα του Νεμάνια Μπιέλιτσα απουσιάζει από το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα στην EuroLeague, με τον Σέρβο φόργουορντ που επέστρεψε το φέτος στο Βελιγράδι να μην συμπεριλαμβάνεται στην σχετική λίστα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Όπως αναφέρει το sportklub, ο Μπιέλιτσα δεν έδωσε το παρών ούτε στην Media Day του συλλόγου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague λόγω θεραπείας που έπρεπε να υποβληθεί λόγω τραυματισμού.

Αν και αρχικά το όνομα του βρισκόταν κανονικά στο ρόστερ των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, πλέον δεν υπάρχει δημιουργώντας απορίες αναφορικά με την αιτία της μη δήλωσής του σε αυτό που ενδεχομένως να σχετίζεται με την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Ο Μπιέλιτσα είχε αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε που αγωνιζόταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο και επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, του οποίο τη φανέλα φόρεσε για πρώτη φορά το 2008.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ