NBA

Το ΝΒΑ εξετάζει ξανά την σκέψη για τουρνουά μέσα στην σεζόν, με έπαθλο 1 εκατ. δολάρια για κάθε παίκτη

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ
Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ Ⓒ 2020 MARK J. TERRILL/ASSOCIATED PRESS

Η σκέψη για τουρνουά μέσα στην σεζόν έπεσε ξανά στο τραπέζι στο ΝΒΑ, συμπεριλαμβάνοντας πλέον και βραβείο ενός εκατ. δολαρίων για κάθε παίκτη.

Το ΝΒΑ συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί και να τραβήξει το ενδιαφέρον. Κάπως έτσι, έπεσε ξανά στο τραπέζι η πρόταση να διεξαχθεί ένα τουρνουά μεσούσης της σεζόν, όχι άμεσα, αλλά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Την αποκάλυψη έκανε ο Σαμς Καράνια του "Athletic", προσθέτοντας ότι προκειμένου να πειστούν οι παίκτες έχει προβλεφθεί και έπαθλο 1 εκατ. δολαρίων για κάθε παίκτη για την ομάδα που θα το κατακτήσει. Και αν αυτό το ποσό δεν λέει και πολλά για τους ακριβοπληρωμένους παίκτες της λίγκας, για τους παίκτες που βρίσκονται στην άκρη του πάγκου - ή έχουν υπογράψει two-way συμβόλαιο - σίγουρα μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη σκέψη βέβαια δεν είναι νέα. Εξακολουθεί όμως να έχει κάποια... θέματα, με το πρώτο να είναι το πότε ακριβώς θα διεξαχθεί ένα τέτοιο τουρνουά μεσούσης της σεζόν, όταν το καλεντάρι είναι ήδη αρκετά πιεσμένο. Παράλληλα, για να τεθεί σε εφαρμογή θα πρέπει να συμφωνήσει και η Ένωση παικτών, η οποία την τελευταία φορά δεν είχε δείξει να είναι ιδιαίτερα "ζεστή" σε αυτό το σενάριο.

Όπως και να έχει, γίνεται σαφές ότι το ΝΒΑ συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί. Και το γεγονός ότι η πρόταση για τουρνουά μεσούσης της σεζόν έχει ακουστεί και στο παρελθόν δείχνει ότι αυτό υπάρχει ακόμα στο μυαλό αρκετών στην λίγκα.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ