NBA

Το μυστηριώδες post της αδελφής του Τζέιμς Χάρντεν στο Instagram

Ο Τζέιμς Χάρντεν σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς
Ο Τζέιμς Χάρντεν σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς AP PHOTOS

Ο πόνος του Τζέιμς Χάρντεν είναι και δικός της πόνος, λέει η αδελφή του σούπερσταρ των Χιούστον Ρόκετς που δεν έχει ακόμη εμφανιστεί στο training camp της ομάδας του.

Εχει ζητήσει ανταλλαγή, θέλει να μετακομίσει στους Νετς, δεν εμφανίζεται στο training camp των Ρόκετς και σύμφωνα με την αδελφή του... πονάει. Ο Τζέιμς Χάρντεν περνάει δύσκολα στο Χιούστον, βέβαια τα ντοκουμέντα δείχνουν ότι αντί να βρίσκεται στις υποχρεώσεις της ομάδας του συμμετέχει σε πάρτι και επισκέπτεται strip clubs, με αποτέλεσμα να τραβάει το σκοινί και να φέρνει τους παράγοντες του οργανισμού στα όριά τους.

Η αδελφή του Τζέιμς Χάρντεν δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας (7/12) μια εικόνα τους στο Instagram, με την λεζάντα "ο δικός του πόνος είναι και δικός μου πόνος. Έχουμε τον ίδιο πόνο", χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο σε τι αναφέρεται. Διότι μπορεί το χρήμα να μη φέρνει πάντα την ευτυχία, ωστόσο με +180 εκατομμύρια δολάρια σε 11 σεζόν και με μισθό 41.254.920 δολαρίων την περίοδο 2020/21, ο Χάρντεν μάλλον συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί και όχι σαν επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής που τιμάει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.

TAGS NBA ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ