EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις για τη EuroLeague

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις για τη EuroLeague
PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Με τον εξ αναβολής αγώνα για τη 19η αγωνιστική ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ούνικς Καζάν να ξεχωρίζει (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) και άλλες δύο αναμετρήσεις για την 18η και 20 αγωνιστική συνεχίζεται η δράση στη EuroLeague.

Τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 18η, 19η και 20η αγωνιστική στη EuroLeague περιλαμβάνει το σημερινό μπασκετικό πρόγραμμα, με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ούνικς Καζάν (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στη Μαδρίτη να ξεχωρίζει.

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες είχαν οδηγήσει στην αναβολή των αγώνων, με την διοργανώτρια αρχή να ορίζει νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Έτσι με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση οι ομάδες θα κοντραριστούν καλύπτωντας τα κενά στο πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που συμπληρώνουν την τριάδα των εξ αναβολών αναμετρήσεων στη διοργάνωση είναι αυτές της Βιλερμπάν με τη Μπάγερν (22:00) και της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Άλμπα (21:15) για τη 18η και 20 αγωνιστική αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στη EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ