FIBA EUROPE CUP

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ηρακλής ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του FIBA Europe Cup, για το θαύμα η Νίκη Λευκάδας στο EuroCup

Η ομάδα του Ηρακλή στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό
Η ομάδα του Ηρακλή στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό INTIME

Ημέρα προκριματικών σε FIBA Europe Cup και EuroCup γυναικών για δύο ελληνικές ομάδες, καθώς ο Ηρακλής στους άνδρες και η Νίκη Λευκάδας στις γυναίκες αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα ο Ηρακλής ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του FIBA Europe Cup (29/9, 19:00) εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ακαντέμικ Πλόβντιβ στην Βουλγαρία με στόχο να πάρει την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου είναι έτοιμοι να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους σε ένα ματς που σαφέστατα εγκυμονεί κινδύνους.

Από την άλλη η Νίκη Λευκάδας στις γυναίκες έχει αρκετά πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Ουνιβερσιτάς (29/9, 19:00) από την οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς στην Ουγγαρία με 63-80 για το EuroCup γυναικών. Αυτό το +17 της ουγγρικής ομάδας, της έχει δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων, ωστόσο η ελληνική ομάδα θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 Ακαντέμικ Πλόβντιβ- Ηρακλής (Youtube)

19:00 Ουνιβερσιτάς- Νίκη Λευκάδας (Youtube)

TAGS FIBA EUROPE CUP ΗΡΑΚΛΗΣ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ