STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Προμηθέας - Ολυμπιακός μέρος δεύτερο, ώρα ανόδου για Ψυχικό ή Τρίτωνα

Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Δημήτρη Αγραβάνη
Ο Σάσα Βεζένκοβ με αντίπαλο τον Δημήτρη Αγραβάνη INTIME

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον 2ο αγώνα των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, με τους "ερυθρόλευκους" να προηγούνται με 1-0 στην σειρά. Τρίτος και τελευταίος τελικός στην Α2 ανάμεσα σε Ψυχικό και Τρίτωνα, με τον νικητή να κερδίζει την άνοδο.

Ο Προμηθέας περιμένει τον Ολυμπιακό (19:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) στον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Οι "ερυθρόλευκοι" προηγούνται με 1-0 χάρη στην άνετη νίκη τους με 116-73 στον πρώτο ημιτελικό, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Προμηθέας θα είναι πιο ανταγωνιστικός στην Πάτρα. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο παιχνίδι χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ψυχικό - Τρίτωντας, μέρος τρίτο

Η μεγάλη στιγμή έφτασε στην Α2. Το Ψυχικό υποδέχεται τον Τρίτωνα (17:00, ΕΡΤFLIX) στον τρίτο και τελευταίο τελικό, με τον νικητή να κερδίζει το εισιτήριο για την άνοδο στην Stoiximan Basket League της σεζόν 2022/23.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά βρίσκεται στο 2-2 (οι ομάδες μετέφεραν τα αποτελέσματά τους από την κανονική περίοδο), με τον Τρίτωνα να διαλύει με 94-58 το Ψυχικό πριν από μερικές ημέρες στον 2ο τελικό.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ