STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Προμηθέας περιμένει τον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού στην EuroLeague
Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε στιγμιότυπο από αγώνα του Παναθηναϊκού στην EuroLeague EUROKINISSI

Με καθυστέρηση 6 μηνών λόγω δύο αναβολών, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (17:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μπαίνει στην 9η στροφή η Α2 Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Α1 Γυναικών.

Χρειάστηκε να περάσουν 6 μήνες λόγω αναβολών εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά ο Προμηθέας θα υποδεχθεί - επιτέλους - τον Παναθηναϊκό (17:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, κλείνοντας την... εκκρεμότητα.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο, ενώ ο Προμηθέας θέλει την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την 2η θέση. Το κίνητρο πάντως αναμένεται να είναι μεγάλο και για τους "πράσινους", οι οποίοι θέλουν να πάρουν ρεβάνς και για την προ μερικών μηνών ήττα τους (78-80 στις 31 Ιανουαρίου) στο ΟΑΚΑ από τον Προμηθέα.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Η Α2 συνεχίζεται με δαιμονιώδεις ρυθμούς μετά την επανέναρξή της και έχει φτάσει πλέον στην 9η αγωνιστική, με τον Ολυπιακό Β' να δοκιμάζεται στο Ψυχικό, σε μία ημέρα που ξεχωρίζουν ακόμα οι αγώνες Ελευθερούπολη - Καρδίτσα και Παγκράτι - Οίαξ Ναυπλίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00):

Φίλιππος Βέροιας - Απόλλων Πάτρας

Παγκράτι - Οίαξ Ναυπλίου

Ελευθερούπολη - Καρδίτσα

Πανερυθραϊκός - Καβάλα

Ψυχικό - Ολυμπιακός

Μαρούσι - Δάφνη Δαφνίου

Ρεπό: Τρίτωνας και Αμύντας

Ο ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Η Α1 Γυναικών συνεχίζεται σήμερα με την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου με δύο αγώνες. Στον πρώτο (χρονικά) αγώνα της ημέρας, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (14:00) σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (16:30).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ