Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ντέρμπι αιωνίων στην Α1 γυναικών, ο Προμηθέας φιλοξενείται από τη Μπούντουτσνοστ

1   2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
1 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σπουδαίο ντέρμπι για την Α1 γυναικών περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (18:30). Στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επιστρέφει ο Προμηθέας Πάτρας που φιλοξενείται από τη Μπούντουτσνοστ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 15η αγωνιστική του EuroCup.

Με το μεγάλο ντέρμπι της Α1 γυναικών συνεχίζεται η δράση στο μπάσκετ την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την Α1 γυναικών. Το ματς ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το προηγούμενο διάστημα ωστόσο λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις πράσινες μεταφέρθηκε.

Οι ερυθρόλευκες ήταν εκείνες που είχαν επικρατήσει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στο ΣΕΦ, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει τη νίκη που θα φέρει σε ισορροπία τις μεταξύ τους αναμετρήσεις τη φετινή σεζόν. Λίγο νωρίτερα, στις 18:00 θα ξεκινήσει το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Ελευθερία Μοσχάτου και τη Νίκη Λευκάδας.

18:00 Ελευθερία Μοσχάτου - Νίκη Λευκάδας
18:30 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Προμηθέας φιλοξενείται από τη Μπούντουτσνοστ

Ο Προμηθέας Πάτρας επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο EuroCup και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρα τη Μπούντουτσνοστ (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) με στόχο να πάρει τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του στη διοργάνωση. Στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Πάτρα, ο Προμηθέας είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 89-60 και το έργο του στο Μαυροβούνιο αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Οι Πατρινοί θα στερηθούν των υπηρεσιών των παικτών που νοσούν από κορονοϊό ενώ εκτός παραμένει και ο Νίκος Γκίκας με κάταγμα στο χέρι.

20:00 Μπούντουτσνοστ - Προμηθέας Πάτρας

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΩΠΗ EUROCUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ