EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις σε εξ αναβολής αγώνα

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις σε εξ αναβολής αγώνα
PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague, την ώρα που Μακάμπι υποδέχεται τη Μπασκόνια σε εξ αναβολής ματς της 19ης αγωνιστικής.

Με δύο εξ αναβολής αγώνες για τη 18η και 19η αγωνιστική της EuroLeague συνεχίζεται η μπασκετική δράση. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ την ουραγό Ζάλγκιρις (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 18η αγωνιστική θέλοντας να συνεχίσει νικηφόρα μετά από την επικράτηση επί του Ερυθρού Αστέρα προ ολίγων ημερών.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει αρκετά προβλήματα απουσιών καθώς μέχρι τώρα έχει διαθέσιμους μόλις οκτώ παίκτες για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους, ο προπονητής των πρασίνων δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Χουγκάζ ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω σπασμού στη μέση το τελευταίο διήμερο.

Από εκεί και πέρα, εκτός παραμένουν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Στέφαν Γιόβιτς και ο Οκάρο Γουάιτ (όλοι τους λόγω τραυματισμού), ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης (σ.σ.: δεν έπαιξε ούτε με τον Ερυθρό Αστέρα) επιστρέφει με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Μακάμπι υποδέχεται στο Τελ Αβίβ τη Μπασκόνια για την εξ αναβολής 19η αγωνιστική ενώ τα ματς των Ούνικς και Ζενίτ κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Βιλερμπάν αντίστοιχα αναβλήθηκαν, καθώς η EuroLeague αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των ρωσικών ομάδων για ένα μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ