ΕΛΛΑΔΑ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Κολοσσό

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Κολοσσό
INTIME

Η 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται σήμερα (20/3) με δύο αναμετρήσεις. Κολοσσός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στην Ρόδο (15:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), ενώ Προμηθέας και Απόλλωνας θα κοντραριστούν στο ντέρμπι της Πάτρας. Δράση υπάρχει και στην Α1 γυναικών.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League το απόγευμα της Κυριακής (20/3). Ο Κολοσσός θα υποδεχτεί στο Ρόδο τον Παναθηναϊκό στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (15:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24),

Οι πράσινοι ταξίδεψαν στην Ρόδο με απουσίες καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μποχωρίδη, Παπαπέτρου και Γιόβιτς οι οποίοι παρέμειναν στην Αθήνα. Από την άλλη ο Κολοσσός διανύει μία πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό.

Την 18η αγωνιστική θα κλείσει το ντέρμπι της Πάτρας ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Απόλλωνα (17:00, Ertflix και LIVE από το SPORT24). Ο Προμηθέας προέρχεται από την ήττα απέναντι στην Μπούντουτσνοστ για το EuroCup και θα ψάξει επιστροφή στις νίκες απέναντι στον συμπολίτη του.

Δράση στην Α1 γυναικών

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών που μπαίνει στην 8η του στροφή του Β' γύρου. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (14:00) ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Ελευθερία Μοσχάτου (14:00).

  • 14:00 Εσπερίδες Καλλιθέας - Νίκη Λευκάδας
  • 14:00 Ολυμπιακός - Ελευθερία Μοσχάτου
  • 14:00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου - ΟΑ Χανίων
  • 14:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ