ΕΥΡΩΠΗ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακτήσει το προβάδισμα απέναντι στη Μονακό

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακτήσει το προβάδισμα απέναντι στη Μονακό
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μονακό (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 της σειράς των playoffs, ψάχνοντας για την νίκη που θα τον φέρει και πάλι σε θέση οδηγού στη σειρά. Μπαρτσελόνα και Μπάγερν μεταφέρουν τη σειρά στο Μόναχο με φόντο το 2-1. Δύο εξ αναβολής αγώνες για τη Stoiximan Basket League.

Η Μονακό έφερε στα ίσα τη σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό, πήρε το Game 2 στο ΣΕΦ και πλέον θα υποδεχτεί τους ερυθρόλευκους (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα των Μονεγάσκων, να ανακτήσει το προβάδισμα κάνοντας το 2-1 και να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four του Βελιγραδίου. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν για ακόμα ένα ματς δίχως τον Χασάν Μάρτιν που ταλαιπωρείται ακόμη από το αιμάτωμα στην έξω επιφάνεια του δεξιού μηρού. Για τους Μονεγάσκους ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Άλφα Ντιάλο.

Με στόχο το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά θα αγωνιστούν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν (21:30, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο Μόναχο και τους Γερμανούς να είναι πλέον εκείνοι που έχουν το πλεονέκτημα της έδρας μετά από τη νίκη που σημείωσαν στο δεύτερο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα για τα playoffs της EuroLeague

Δύο εξ αναβολής αγώνες για τη Stoiximan Basket League

Δράση έχουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 15η και την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Προμηθέα Πάτρας (17:00, ERT Sports 1 και LIVE από το SPORT24), ενώ ο Ιωνικός θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στο ντέρμπι παραμονής (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

TAGS ΕΥΡΩΠΗ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΑΚΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ