STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός με την "σκούπα" στο χέρι

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός με την "σκούπα" στο χέρι
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα (ΕΡΤ 3, 20:00, Match Center στο SPORT24) στο Game 3 της ημιτελικής σειράς της Stoiximan Basket League με στόχο τη νίκη - πρόκριση στους τελικούς. Μεγάλο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη για Αναντολού Εφές και Γαλατάσαραϊ.

Σαράντα αγωνιστικά λεπτά μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan Basket League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουνίου έχει τη δυνατότητα να πάρει την "σκούπα" ανά χείρας και να τσεκάρει το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται τον Προμηθέα (ΕΡΤ 3, 20:00, Match Center στο SPORT24), θέλοντας να τελειώσει τη σειρά μια ώρα αρχύτερα και να εστιάσει σε όσα ακολουθούν στους τελικούς της Stoiximan Basket League. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν κάνει επίδειξη δύναμης ως τώρα στη σειρά, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι με +39 και το δεύτερο με +30.

Το πρόγραμμα της ημέρας δεν περιορίζεται βέβαια σε όσα σχετίζονται με τη Stoiximan Basket League. Βλέπετε, λίγη ώρα νωρίτερα ξεκινά η μονομαχία της Αναντολού Εφές με τη Γαλατάσαραϊ για τη Basketbol Super Lig. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ζοριστεί πολύ ως τώρα από την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη, με τη σειρά στο "Χ" (2-2) και τον νικητή της αποψινής αναμέτρησης να εξασφαλίζει την παρουσία στους τελικούς -εκεί περιμένει εδώ και μερικές ημέρες η Φενέρμπαχτσε.

Επίσης, στις 19:00 θα γίνει το τζάμπολ στο Game 2 των ημιτελικών της Liga Endesa ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια -η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πήρε το πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ