STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Λαύριο - Προμηθέας για μία θέση στους τελικούς

Στιγμιότυπο από το ματς Λαύριο - Προμηθέας
Στιγμιότυπο από το ματς Λαύριο - Προμηθέας EUROKINISSI SPORTS

Το Λαύριο υποδέχεται τον Προμηθέα (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24) στον 5ο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan Basket League, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς. Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Β' και Απόλλωνα Πάτρας στην Α2.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Λαύριο και τον Προμηθέα. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν σήμερα (29/5) στο Λαύριο στον 5ο αγώνα των ημιτελικών (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT24), με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Με την σειρά στο 2-2 μετά την νίκη του Λαυρίου μέσα στην Πάτρα στον 4ο αγώνα, οι γηπεδούχοι θα πάνε για την απόλυτη ανατροπή, αφού έχουν επιστρέψει από το 0-2. Ο Προμηθέας από την πλευρά του όμως δεν σκοπεύει να την αφήσει έτσι την κατάσταση, ψάχνοντας την πρόκρισή του στους τελικούς για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Α2 Ανδρών, το εξ αναβολής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Πάτρας (17:00) στο ΣΕΦ (αίθουσα 5) για την 15η αγωνιστική. Δεν πρόκειται όμως για οποιοδήποτε παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες παλεύουν να κατακτήσουν την 1η θέση στο πρωτάθλημα, με τους Πατρινούς να βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή του πρωταθλήματος με ρεκόρ 11-1 και τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται μία ανάσα πίσω τους, αφού έχουν ρεκόρ 10-2.

Κοινώς, όπως γίνεται σαφές, αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην 1η θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου, ενώ αν νικήσει ο Απόλλωνας θα πάρει διαφορά 2 νικών και θα έχει ως παρακαταθήκη και την νίκη του στην έδρα των "ερυθρόλευκων".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ