EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Έτοιμος για το εξ αναβολής ματς στην Μόσχα ο Παναθηναϊκός

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ EUROKINISSI

Δείτε το μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης (14/4) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δίνει το τελευταίο του ματς για φέτος στην EuroLeague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Προμηθέα να υποδέχεται την ΑΕΚ και το Λαύριο να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, για την εξ αναβολής 19η και 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Το μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης (14/4) περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις τόσο σε Ευρώπη όσο και σε Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δίνει το τελευταίο του ματς για φέτος στην Ευρώπη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00, Novasports 1HD και LIVE από το SPORT 24), για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Στην Μόσχα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να κλείσει η φετινή σεζόν στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, θέλοντας να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση κόντρα στη Ζενίτ.

Ο Όντεντ Κάτας που δήλωσε ότι από βαθμολογικής άποψης το εν λόγω ματς δεν έχει να προσφέρει κάτι, υπολογίζει κανονικά στον Σέλβιν Μακ, ενώ ο Μάριο Χεζόνια αναμένεται να μείνει εκτός, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εξ αναβολής ματς όπως δεν είχε και κόντρα στη Ζενίτ.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μάικ Τζέιμς, αλλά και στους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφβ και Τζόελ Μπολομπόι.

STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα (14/4), με το Λαύριο να υποδέχεται τον Ηρακλή (17:00, ΕΡΤ Sports και LIVE από το SPORT 24), για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τρεις ώρες αργότερα τον Προμηθέα στην Πάτρα (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24), για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

EUROCUP

Η μάχη του πιο αμφίρροπου ζευγαριού στο EuroCup συνεχίζεται σήμερα, με το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα σε Βίρτους Μπολόνια και Ούνικς Καζάν, που θα κρίνει το νικητή και την ομάδα που θα παίξει απέναντι στην Μονακό, για το τρόπαιο της διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι η σειρά βρίσκεται στο 1-1, με την Ούνικς να ισοφαρίζει την προηγούμενη εβδομάδα και να ελπίζει για το διπλό που θα της δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς της διοργάνωσης.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η δράση συνεχίζεται και για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας, νωρίς σήμερα (14/4) το μεσημέρι τα Χανιά (13:30), ενώ ο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα λίγη ώρα αργότερα (14:00). Στις 15:00 η δράση μεταφέρεται στην Λευκάδα, εκεί που η Νίκη θα υποδεχθεί την Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ στος 20:00 το παιχνίδι ΕΦΑΟΖ - Δάφνη Αγ. Δημητρίου θα κλείσει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής.

Το μπασκετικό πρόγραμμα της Τετάρτης (14/4):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (20:00)

Λαύριο - Ηρακλής (17:00)

Προμηθέας Πάτρας - ΑΕΚ (20:00)

Βίρτους Μπολόνια - Ούνικς Καζάν (21:45)

ΟΑ Χανίων-Παναθηναϊκός (13:30)

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (14:00)

Νίκη Λευκάδας-Ελευθερία Μοσχάτου (15:00)

ΕΦΑΟ Ζωγράφου-Δάφνη Αγίου Δημητρίου (20:00)

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Τετάρτης (14/4)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE EUROCUP ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΛΑΥΡΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ