STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, μέρος τέταρτο

Στιγμιότυπο από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στον 4ο αγώνα των ημιτελικών, με την σειρά στο 2-1 για τους "πράσινους" και την πρόκριση να κρίνεται στις 3 νίκες. Δίνει εξ αναβολής αγώνα ο Ολυμπιακός Β' για την Α2.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 4η φορά την τελευταία εβδομάδα, με την "Ένωση" γηπεδούχο αυτή τη φορά (20:00, ΕΡΤ 3 και LIVE από το SPORT 24) στο πλαίσιο των ημιτελικών της Stoiximan Basket League.

Με τους "πράσινους" να προηγούνται με 2-1 νίκες, η ΑΕΚ θέλει να στείλει την σειρά σε 5ο παιχνίδι. Σε περίπτωση που νικήσει ο Παναθηναϊκός, τότε θα προκριθεί στους τελικούς, περιμένοντας τον νικητή της σειράς του Προμηθέα με το Λαύριο.

Στον συγκεκριμένο αγώνα η ΑΕΚ δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή της τον τραυματία Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά θα έχει τον Γιανίκ Μορέιρα, που τελικά τιμωρήθηκε με πρόστιμο για το ξέσπασμά του εναντίον των διαιτητών μετά τον τρίτο αγώνα.

ΔΥΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Δύο αγώνες για την 14η αγωνιστική της Α2 που είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού θα διεξαχθούν σήμερα (26/5).

Στον πρώτο αγώνα, ο Ολυμπιακός Β' αγωνίζεται εκτός έδρας στην Καβάλα, ενώ στον δεύτερο, ο Απόλλωνας Πάτρας υποδέχεται την Δάφνη Δαφνιου. Αμφότεροι οι αγώνες ξεκινούν στις 17:00.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ