MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR μάχονται εκτός έδρας στην EuroLeague, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Οι Κέντρικ Ναν και Τόμας Γουόκαπ
Οι Κέντρικ Ναν και Τόμας Γουόκαπ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι (21:05, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και ο Ολυμπιακός την Ρεάλ στην Μαδρίτη (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, σε δύο σημαντικούς αγώνες.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μετά το "αιώνιο" ντέρμπι τους, έχοντας σημαντικά παιχνίδια μπροστά τους στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Την αρχή κάνουν οι "πράσινοι", οι οποίοι αντιμετωπίζουν στο Βελιγράδι την Μακάμπι (21:05, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες. Το "τριφύλλι" δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόσα και Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ στην Μαδρίτη (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24). Οι "ερυθρόλευκοι" θα στερηθούν των υπηρεσιών των τραυματιών Νίκολα Μιλουτίνοβ και Μουσταφά Φαλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Φενέρμπαχτσε - Βίρτους Μπολόνια (19:45, Novasports 5)
Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας (21:00, Novasports 6)
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR (21:05, Novasports 4)
Μπάγερν - Βιλερμπάν (21:30, Novasports Start)
Ρεάλ - Ολυμπιακός (21:45, Novasports Prime)

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ