MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στο Κάουνας κόντρα στην Ζάλγκιρις, πού θα δείτε το παιχνίδι

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στο Κάουνας κόντρα στην Ζάλγκιρις, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας να πάρει ακόμα μία νίκη στην προσπάθειά του να κλειδώσει μία θέση στην 4αδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μπροστά του ακόμα μία πρόκληση, αφού σήμερα (2/2) αντιμετωπίζει την Ζάλγκιρις στο Κάουνας (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Το έργο των "πράσινων" στην κατάμεστη "Zalgirio Arena" θα είναι δύσκολο κόντρα στην ανανεωμένη - μετά την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι - Ζάλγκιρις, αλλά ο Παναθηναϊκός AKTOR ελπίζει ότι θα ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο στην προσπάθειά του να πατήσει ακόμα πιο γερά στην 4αδα.

Σε αυτή του την προσπάθεια το "τριφύλλι" δεν θα έχει τον τραυματία Κώστα Σλούκα, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους προσαγωγούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Αναντολού Εφές - Αρμάνι Μιλάνο (19:30, Novasports Start)
Ζάλγκιρις Κάουνας - Παναθηναϊκός AKTOR (20:00, Novasports Prime)
Ερυθρός Αστέρας - Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports 4)
Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν (21:30, Novasports 6)
Μονακό - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 5)
Τα χθεσινά (1/2) αποτελέσματα:
Άλμπα Βερολίνου - Βαλένθια 66-81
Μπασκόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ 92-82
Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός 72-76
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιλερμπάν 86-79

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ