MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, "εμφύλιος" Προμηθέα ΑΕΚ Betsson στα Λιόσια - πού θα δείτε τα παιχνίδια

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα, "εμφύλιος" Προμηθέα ΑΕΚ Betsson στα Λιόσια - πού θα δείτε τα παιχνίδια
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, θέλοντας την νίκη για να πατήσει πιο γερά στην τετράδα. ΑΕΚ Betsson και Προμηθέας κοντράρονται στα Λιόσια (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL, με τους Πατρινούς να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά του σήμερα (20/3), αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 30η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "πράσινοι" θέλουν να εκμεταλλευτούν τα χθεσινά (20/3) αποτελέσματα για να πατήσουν ακόμα πιο γερά στην 4αδα. Θα χρειαστεί πάντως να το κάνουν χωρίς τους τραυματίες Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα (19:45, Novasports 4)
Μονακό - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 5)
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός AKTOR (21:00, Novasports Prime)
Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου (21:30, Novasports Start)
Τα χθεσινά (19/3) αποτελέσματα:
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 85-72
Ζάλγκιρις Κάουνας - Βίρτους Μπολόνια 96-81
Άλμπα Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης 79-86
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βιλερμπάν 98-90
Παρτίζαν - Μπασκόνια 87-83

"Εμφύλιος" στα Λιόσια με τον Προμηθέα να παλεύει για τη πρόκριση

Η ΑΕΚ Betsson περιμένει τον Προμηθέα στα Λιόσια (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League, σε ένα παιχνίδι που - βαθμολογικά - έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον.

Ο Προμηθέας χρειάζεται την νίκη στα Λιόσια - ή την ήττα της Χάποελ Χολόν από την Μούρθια - για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ η ΑΕΚ Betsson από την πλευρά της θα παίξει για το γόητρο, αφού έχει ήδη αποκλειστεί και μαθηματικά.

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΟΝΑΚΟ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ