MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - πού θα δείτε το παιχνίδι

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - πού θα δείτε το παιχνίδι
INTIME

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (3/4, 20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στη Stark Arena για την 33η αγωνιστική της EuroLeague, ψάχνοντας για ακόμα μία εκτός έδρας νίκη που θα τον βοηθήσει να μείνει ζωντανός στην μάχη της τετράδας.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μία πρόκληση μπροστά του, αφού αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στη Stark Arena για την 33η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν την νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στην 4αδα της EuroLeague, κάτι που εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των ομάδων που βρίσκονται πάνω από αυτόν στην κατάταξη.

Σε αυτή του την προσπάθεια ο Ολυμπιακός δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τους ανέτοιμους Νίκολα Μιλουτίνοβ και Φιλίπ Πετρούσεβ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός (20:00, Novasports Prime)
Μονακό - Ζάλγκιρις (20:00, Novasports 5)
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι (21:30, Novasports 4)
Άλμπα Βερολίνου - Παρτίζαν (21:30, Novasports 3)
Βαλένθια - Βιλερμπάν (21:45, Novasports Start)

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ