MEDIA

Το μπασκετικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR στην EuroLeague, πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στην Γαλλία (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) και ο Παναθηναϊκός AKTOR την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 16η αγωνιστική της EuroLeague, με τους "αιώνιους" να θέλουν να κλείσουν με νίκη την διαβολοβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός AKTOR ρίχνονται ξανά στην μάχη της EuroLeague στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, θέλοντας να κλείσουν με νίκη την διαβολοβδομάδα.

Πρώτος - χρονικά - αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν στην Γαλλία (20:45, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24), ψάχνοντας την επιστροφή του στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες. Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν με μοναδικό απόντα τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

Περίπου μία ώρα αργότερα, ο ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24), θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες του στην διαβολοβδομάδα μετά το πέρασμά του από την έδρα της Μονακό. Οι "πράσινοι" δεν θα έχουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην διάθεσή τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Αναντολού Εφές - Μπασκόνια (19:15, Novasports 3)
Ζάλγκιρις Κάουνας - Μπαρτσελόνα (20:00, Novasports 5)
Βιλερμπάν - Ολυμπιακός (20:45, Novasports 4)
Άλμπα Βερολίνου - Φενέρμπαχτσε (21:15, Novasports Start)
Μπάγερν Μονάχου - Μονακό (21:30, Novasports 6)
Αρμάνι Μιλάνο - Παναθηναϊκός (21:45, Novasports Prime)
Τα χθεσινά (21/12) αποτελέσματα:
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας 92-98
Βαλένθια - Βίρτους Μπολόνια 79-71
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν 91-75

TAGS MEDIA EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ