ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Το μονοπάτι του Προμηθέα προς τη EuroLeague της σεζόν 2023/24

Το μονοπάτι του Προμηθέα προς τη EuroLeague της σεζόν 2023/24
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISS

Τρία βήματα έμειναν στον Προμηθέα, για να κάνει το θαύμα. Να κατακτήσει το EuroCup και να πάρει το εισιτήριο για τη EuroLeague της σεζόν 2023/24.

Ο πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ. Ο Προμηθέας τα κατάφερε και το βράδυ της Τετάρτης (12/4) νίκησε με 89-75 τη Μπουργκ στο Τόφαλος για να συνεχίσει στα προημιτελικά του EuroCup όπου τον περιμένει η ουκρανική Προμετέι, αλλά στη Ρίγα της Λετονίας.

Πλέον, η ομάδα της Πάτρας έχει μπροστά της μία ιστορική ευκαιρία για να βρεθεί τη σεζόν 2023/24 στη... EuroLeague. Καλά διαβάσατε, αν ο Προμηθέας κάνει το 3/3, τότε την επόμενη περίοδο θα παίζει αντίπαλος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και όλες τις μεγάλες ομάδες της ηπείρου.

Αν η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου κάνει την υπέρβαση επί της Προμετέι, τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ούλμ - Τουρκ Τέλεκομ/Μπρέσια. Κι αν περάσει και από τα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Παρί, Χάποελ Τελ Αβίβ, Μπανταλόνα, Γκραν Κανάρια, Μπούρσασπορ στον τελικό, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τη EuroLeague της επόμενης περιόδου.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ