MUNDOBASKET 2023

Το μήνυμα του Βλάτκο Τσάντσαρ μετά από τον τραυματισμό του

Ο Βλάτκο Τσάντσαρ
Ο Βλάτκο Τσάντσαρ AP

"Πρέπει να κοιτάξω μπροστά με αισιοδοξία" είπε ο Βλάτκο Τσάντσαρ, δύο ημέρες μετά από τη ρήξη χιαστού που υπέστη στο ΟΑΚΑ.

Το βράδυ της Παρασκευής (4/8) ο Βλάτκο Τσάντσαρ δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Ο Σλοβένος φόργουορντ, πρωταθλητής NBA με τους Ντένβερ Νάγκετς, διέλυσε το αριστερό του γόνατο 3:36 πριν από το φινάλε του αγώνα με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τη σεζόν 2023/24 αφού φυσικά χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Ανυπομονούσα για την πρώτη μου εμφάνιση σε MundoBasket, όμως η μοίρα χάλασε τα πλάνα μου. Φυσικά, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να κοιτάξω μπροστά με αισιοδοξία. Πιστεύω ότι θα γυρίσω στα παρκέ ακόμη πιο δυνατός. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και όλους στην εθνική ομάδα για την υποστήριξή τους αυτές τις ημέρες. Είμαι σίγουρος ότι η Σλοβενία θα συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο, εύχομαι τα καλύτερα. Δυστυχώς θα παρακολουθώ από μακριά, όμως υπόσχομαι ότι θα είμαι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής" ήταν τα λόγια του Βλάτκο Τσάντσαρ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΣΛΟΒΕΝΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ