ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ

Το μήνυμα του Μάικ Μπράουν στον Σάσα Βεζένκοβ: "Πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του γηπέδου"

Ο Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ 2023 JED JACOBSOHN/AP IMAGES

Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, Μάικ Μπράουν, ρωτήθηκε από τη Mundo Deportivo για τον ρόλο του Σάσα Βεζένκοβ στο rotation και τοποθετήθηκε σχετικά, εξηγώντας τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Η rookie season του Σάσα Βεζένκοβ δεν έχει εξελιχθεί, ως τώρα, όπως θα προσδοκούσε ο ίδιος. Ο μικρός ρόλος από τη μία και οι τραυματισμοί (σ.σ.: ο τελευταίος τον έχει κρατήσει στα πιτς εδώ και πέντε εβδομάδες) από την άλλη, δεν του έχουν επιτρέψει να παρουσιάσει στα παρκέ του ΝΒΑ το πληθωρικό επιθετικό ταλέντο, που τον έκανε να ξεχωρίσει τα προηγούμενα χρόνια στην EuroLeague -με αποκορύφωμα το MVP της περσινής σεζόν.

Εσχάτως μάλιστα, είδε τον Κιόν Έλις (rookie κι αυτός) να παίρνει διαρκώς ευκαιρίες και να εξελίσσεται σε κομμάτι του rotation του Μάικ Μπράουν στα τελευταία παιχνίδια.

Επ' αυτού ρωτήθηκε μάλιστα ο Μάικ Μπράουν από τη Mundo Deportivo, για να δώσει μια απάντηση που δείχνει τον δρόμο στον Σάσα Βεζένκοβ.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ λοιπόν, ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς τον παρέπεμψε στην... σκληρή δουλειά. Όπως αντίστοιχα επεσήμανε πως δεν είναι απλό να αλλάξει σε αυτό το σημείο της σεζόν το rotation αφού "παίζουμε πολύ καλά αυτή την στιγμή".

Για την ακρίβεια, ανέφερε στη Mundo Deportivo πως "παίζουμε πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Δεν πρόκειται να βγάλω έναν παίκτη για να βάλω έναν άλλο. Θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και στις δύο πλευρές του γηπέδου κι όταν του δοθεί η ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί, όπως έκανε ο Κίον Έλις. Κάθε φορά που τον χρησιμοποιούσαμε, δούλευε σκληρά και τώρα είναι βασικός".

Θυμίζουμε πως ο Σάσα Βεζένκοβ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Σακραμέντο Κινγκς. Εξ αυτών τα δύο πρώτα χρόνια είναι πλήρως εγγυημένα, ενώ για τον τρίτο υπάρχει "club option".

TAGS ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ NBA ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ