Το μήνυμα του αθλητικού διευθυντή της Φενέρμπαχτσε: “Ελπίζουμε να είμαστε στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ”

Ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Ουγκούρ Οζάν Σουλάκ, έδωσε ενημέρωση για τα μέλη της αποστολής της ομάδας που βρίσκονται στα ΗΑΕ.
Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή τρέχουν και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο τον ελληνικό αθλητισμό. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο παίκτης Αρμάντο Μπέικοτ, ο φυσιοθεραπευτής, Χάιμε Καπέγια Μπόουθα και ο αθλητικός διευθυντής, Ουγκούρ Οζάν Σουλάκ αποκλείστηκαν τις τελευταίες ημέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Ο τελευταίος έκανε ανάρτηση στα social media, δίνοντας ενημέρωση για το πότε αναμένεται να επιστρέψουν στην Τουρκία, εκφράζοντας την ελπίδα πως αυτό θα συμβεί απόψε το βράδυ.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
“Όλοι είμαστε καλά. Σε λίγο θα είμαστε όλοι στο αεροπλάνο που θα αναχωρήσει από το Ντουμπάι και ελπίζουμε να είμαστε στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τα μηνύματα”.