SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "μαύρο" ημίχρονο του Παναθηναϊκού στη Ρόδο: Οι 4 πόντοι σε μία περίοδο και οι 25 σερί χαμένες κατοχές απέναντι στον Ολυμπιακό

Το "μαύρο" ημίχρονο του Παναθηναϊκού στη Ρόδο: Οι 4 πόντοι σε μία περίοδο και οι 25 σερί χαμένες κατοχές απέναντι στον Ολυμπιακό
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME

Οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για την αποκαρδιωτική εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος του τελικού του Super Cup της Ρόδου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος του περίμενε με ανυπομονησία αυτό το ματς, όμως το πρώτο μέρος του Παναθηναϊκού στον τελικό του Super Cup με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ήταν πραγματικά απογοητευτικό και με αρνητικές επιδόσεις.

Οι πράσινοι έκλεισαν το εικοσάλεπτο με 11 πόντους από 3/12 δίποντα, 0/13 τρίποντα και 5/5 βολές, ενώ δεν είχαν ασίστ (!!!) και έκαναν 10 λάθη. Τα 3 κλεψίματα και τα 3 μπλοκ προφανώς δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν όλα αυτά τα νούμερα που ήδη διαβάσατε, με τα τρία καλάθια να συνιστούν αρνητικό ρεκόρ.

Το πραγματικά εξωφρενικό, πάντως, ήταν το σερί 27-0 του Ολυμπιακού σε 14:15, διάστημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός σπατάλησε 25 κατοχές (17 άστοχα σουτ και οκτώ λάθη). Για την ιστορία, το σκορ του ημιχρόνου ήταν 37-11.

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ