ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Μαρούσι έχει καλύψει το 1/3 του ποσού που απαιτείται για τη σύσταση νέας ΚΑΕ

Το Μαρούσι έχει καλύψει το 1/3 του ποσού που απαιτείται για τη σύσταση νέας ΚΑΕ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Το Μαρούσι θέλει να επιστρέψει στην Basket League μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League, όμως ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι πόροι για να συμβεί αυτό. Για την ακρίβεια, έχει καλυφθεί μόλις το 1/3 του ποσού που απαιτείται για τη σύσταση νέας ΚΑΕ.

Το Μαρούσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Elite League 2022-23 και μαζί με τον δευτεραθλητή Τρίτωνα πήρε το εισιτήριο για την Basket League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο, ακόμα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για την επάνοδο της ομάδας των βορείων προαστίων στα μεγάλα σαλόνια, αφού τα χρέη του παρελθόντος καθιστούν υποχρεωτική τη σύσταση νέας ΚΑΕ, για την οποία έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής το 1/3 του απαιτούμενου ποσού.

Αυτό έγινε γνωστό μετά την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στο κλειστό του Αγίου Θωμά το απόγευμα του Σαββάτου (17/6) και έπειτα από τη σχετική ενημέρωση στην οποία προέβη το Μαρούσι.

"Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας διεξήχθη την 17/06/2023 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά με κύριο θέμα συζήτησης τη δυνατότητα ίδρυσης νέας ΚΑΕ προκειμένου η Ανδρική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ομάδας που η παρουσία τους ήταν έντονη και συγκινητική. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να σταθούμε και στην συμμετοχή πολλών γονέων αθλητών και αθλητριών των Ακαδημιών και Τμημάτων Υποδομής μας, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθόσον η οικογένειά μας αυξάνεται και εξωτερικεύεται μέρα με την ημέρα ενισχύοντας το Όραμά μας και δίνοντας μας δύναμη για τη συνέχεια.

Γνωστοποιούμε ότι στα πλαίσια των Αποφάσεων της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τηρείται στη Γραμματεία του Συλλόγου μας ” Βιβλίο Πρόθεσης Συμμετοχής στο Μετοχικό Κεφάλαιο της Νέας Κ.Α.Ε..”. Πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου κατέγραψαν την πρόθεσή τους για συμμετοχή στο Μετοχικό Κεφάλαιο και ήδη έχει καλυφθεί το ένα τρίτο του ελάχιστου απαιτούμενου ποσού για σύσταση νέας ΚΑΕ. Καλούμε με την ευκαιρία μέλη, φιλάθλους και φίλους του Συλλόγου καθώς και Επιχειρήσεις να συμμετέχουν σε αυτή τη προσπάθεια καταγράφοντας την πρόθεσή τους στο εν λόγω Βιβλίο, κατά τις ώρες λειτουργίας της Γραμματείας μας, καθόσον πιστεύουμε και θέλουμε την πολυμετοχικότητα στην νέα ΚΑΕ", ανέφερε αναλυτικά το Μαρούσι.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που το Μαρούσι ή/και ο Τρίτωνας αρνηθούν να ανέβουν στην Basket League, τότε ισχύει το καθεστώς της wild card. Δεν θα έχουν δηλαδή προτεραιότητα το Ψυχικό και ο Πανερυθραϊκός που συμπλήρωσαν την 4αδα της Elite League.

TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ ELITE LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ