BASKETBALL CH. LEAGUE

Το Final Four του Basketball Champions League θα διεξαχθεί σε υπερσύγχρονο Glass Floor

Το Final Four του Basketball Champions League θα διεξαχθεί σε υπερσύγχρονο Glass Floor
FIBA

Σπουδαία κίνηση από την FIBA, η οποία γνωστοποίησε ότι το Final Four του Basketball Champions League (26-28/4) στο Βελιγράδι - όπου θα συμμετάσχει και το Περιστέρι bwin - θα διεξαχθεί σε γυάλινο δάπεδο.

Η FIBA αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει το Glass Floor στο υψηλότερο επίπεδο: Στο Final Four του Basketball Champions League (26-28/4) που θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι με την συμμετοχή του Περιστερίου bwin, της Τενερίφης, της Μούρθια και της Μάλαγα.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το περίφημο γυάλινο δάπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών U19, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία στον κόσμο, σε μία επαναστατική κίνηση που αλλάζει την εμπειρία του κόσμου και παράλληλα απομακρύνει τα διαφημιστικά stickers που έχουν προκαλέσει τραυματισμούς στο παρελθόν.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αγώνες μίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε Glass Floor, μεταφέροντας την ψυχαγωγία του κόσμου σε άλλο επίπεδο. Υπενθυμίζεται ότι το φετινό NBA All Star Game στην Ιντιάνα διεξάχθηκε σε γυάλινο δάπεδο, με το αποτέλεσμα να ενθουσιάζει τον κόσμο.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ