ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Το "ευχαριστώ" του Σπανούλη: "Αυτή η μέρα θα μου μείνει αξέχαστη"

Ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του
Ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του INTIME

Με ένα post στο Instagram ο Βασίλης Σπανούλης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τους προέδρους του Ολυμπιακού για την εκδήλωση που οργάνωσαν προς τιμήν του το απόγευμα της Δευτέρας (27/9), μία μέρα που όπως είπε θα του μείνει αξέχαστη.

Σε μία άκρως συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (27/9) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ο παίκτης Βασίλης Σπανούλης είπε το "αντίο" του στα παρκέ όπως του άρμοζε. Ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, με ένα post στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα αλλά και τους προέδρους του Ολυμπιακού για την εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν του.

Μάλιστα ο Σπανούλης χαρακτήρισε αυτή τη μέρα ως "αξέχαστη" ενώ στάθηκε στην αγάπη και την εκτίμηση που έλαβε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παίκτης των ερυθρόλευκων, συναισθήματα που έκαναν το "κλείσιμο ενός μεγάλου κεφαλαίου" λίγο πιο εύκολο.

Το μήνυμα του Σπανούλη στο Instagram:

"Είναι πάντα δύσκολο να κλείνεις ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σου, όμως όταν νιώθεις την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό να σε περιβάλουν, όλα γίνονται πιο εύκολα. Η χθεσινή μέρα θα μου μείνει αξέχαστη. Μέσα απ’ την καρδιά μου, ευχαριστώ την ομάδα μου για την μεγάλη τιμή, τους προέδρους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τους παίκτες, τους προπονητές, το σταφ και όσους ακόμα βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Αυτές οι ξεχωριστές στιγμές και η αγάπη του απλού κόσμου που τη νιώθω καθημερινά είναι που με κάνουν να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου".

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ