ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ

Συγκλονιστικό μήνυμα Γκρμπόβιτς για Γκάλη: "Φίλε μου, είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών στην Ευρώπη" - Η απάντηση του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης
Ο Νίκος Γκάλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Γκάλης ευχαρίστησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter τον παλαίμαχο Σέρβο μπασκετμπολίστα, Γκόραν Γκρμπόβιτς, για τα συγκινητικά του λόγια, λέγοντας ότι θα είναι πάντα φίλοι.

Τα χρόνια περνούν, αλλά η εκτίμηση και ο θαυμασμός στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη παραμένουν. Αυτό φάνηκε στα λόγια του παλαίμαχου διεθνή Σέρβου Γκόραν Γκρμπόβιτς, ο οποίος αποθέωσε τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, με τον Νίκο Γκάλη να απαντάει σε ανάλογο ύφος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο σπουδαίος Σέρβος φόργουορντ - και μεταξύ άλλων μέλος της Γιουγκοσλαβίας στο EuroBasket 1987 - έγραψε στα social media απευθυνόμενος στον Νίκο Γκάλη: "Φίλε μου, ήσουν, είσαι και πάντα θα είσαι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών στην Ευρώπη. Άλλαξες το μπάσκετ και μου έδωσες την ευκαιρία και το προνόμιο να παίξω απέναντί σου σε μία περίοδο της καριέρας μου. Συγχαρητήρια, πλέον είσαι ώμο με ώμο με τους Θεούς του Ολύμπου. Να είσαι περήφανος Έλληνα δράκε".

Ο Νίκος Γκάλης ανάρτησε μάλιστα το σχετικό σχόλιο του Γκρμπόβιτς και έγραψε ως απάντηση: "Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για τα τόσο ζεστά λόγια, την αγάπη και το σεβασμό με τα οποία εκφράζεται για μένα ένας σπουδαίος αντίπαλος από το παρελθόν, παντοτινός φίλος πια! Να είσαι καλά φίλε μου Goran Grbovic να έχεις υγεία κι επιτυχίες σε ό,τι κάνεις!"

Δείτε το σχετικό post:

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ