ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Χρήστου Μπαφέ στους παλαίμαχους του Ολυμπιακού που τίμησαν τον Σπανούλη: "Αυτοί μας έκαναν να αγαπήσουμε τον έφηβο"

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη
Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη INTIME

Ο Χρήστος Μπαφές ευχαρίστησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter την αντιπροσωπεία των παλαίμαχων του Ολυμπιακού που τίμησαν τον Βασίλη Σπανούλη στην μεγάλη του βραδιά, αναφέροντας ότι χάρη σε αυτούς ο κόσμος αγάπησε την ομάδα.

Η ιστορική βραδιά της απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη είχε πολλές συγκινητικές στιγμές. Μία από τις πιο έντονες ήταν όταν μία αντιπροσωπεία παλαιμάχων της ομάδας του παρέδωσε μία καδραρισμένη φανέλα με το Νο7, εμπνευσμένη από την εμφάνιση του 1929. Και ήταν αυτή η στιγμή που ξεχώρισε ο Χρήστος Μπαφές.

Ο Sports Director του Ολυμπιακού ευχαρίστησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter τους Βασίλη Ντάκουλα, Γιάννη Παραγυιό, Αργύρη Καμπούρη, Γιάννη Κουκή, Θανάση Ράμμο, Μάκη Κατσαφάδο, Σαράντη Παπαχριστόπουλο και Θοδωρή Βαμβακούση, αναφέροντας ότι είναι "η ιστορία του Ολυμπιακού μας, αυτοί μας έκαναν να αγαπήσουμε τον έφηβο".

Δείτε το συγκινητικό post:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ