NBA

Το Associated Press ανέδειξε την κορυφαία πεντάδα του NBA για την προηγούμενη δεκαετία

Το Associated Press ανέδειξε την κορυφαία πεντάδα του NBA για την προηγούμενη δεκαετία
2022 AP PHOTO/FRANK FRANKLIN I

Τους πέντε κορυφαίους παίκτες του NBA την περασμένη δεκαετία επέλεξε το Associated Press, με έναν από αυτούς να μπαίνει για δεύτερη φορά στη συζήτηση, καθώς βρισκόταν και στην κορυφαία πεντάδα των 2000s.

Ψηφοφορίες κάθε είδους, είναι αγαπημένα θέματα συζήτησης για τους φίλους του αθλητισμού. Το Associated Press ανέδειξε την κορυφαία πεντάδα στο NBA για την δεκαετία του 2010, με τους αθλητές που ξεχώρισαν να βρίσκονται φυσικά και στους 75 καλύτερους στην ιστορία της Λίγκας.

Το προσωπικό του AP επέλεξε τον Στεφ Κάρι (Γουόριορς), τον Τζέιμς Χάρντεν των (Θάντερ, Ρόκετς, Νετς, Σίξερς), τον Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ, Γουόριορς, Νετς), τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (Χιτ, Καβαλίερς, Λέικερς) και τον Ντιρκ Νοβίτσκι (Μάβερικς), με μόλις έναν από αυτούς να έχει μπει στην κορυφαία πεντάδα της προηγούμενης δεκαετίας, των 2000s δηλαδή.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς) ήταν και στην προηγούμενη επιλογή, μαζί με τον Άλεν Άιβερσον (Σίξερς, Νάγγετς, Πίστονς, Γκρίζλις), τον Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς), τον Τιμ Ντάνκαν (Σπερς) και τον Σακίλ Ο' Νιλ (Λέικερς, Χιτ, Σανς, Καβαλίερς, Σέλτικς).

TAGS NBA ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ