ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Το "αντίο" του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Μακάμπι: "Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε"

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σουτάρει σε αγώνα της Μακάμπι
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σουτάρει σε αγώνα της Μακάμπι EUROKINISSI

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τις ΗΠΑ, με τον ομογενή γκαρντ να αποχαιρετά μέσω Twitter τη Μακάμπι.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπήκε στη λίστα των ξένων παικτών που αιτήθηκαν την αποχώρησή τους από το Ισραήλ εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, με τη Μακάμπι να ανακοινώνει την Τετάρτη 19 Μαΐου το γεγονός.

Λίγη ώρα αργότερα, ο ομογενής γκαρντ έσπευσε να αποχαιρετήσει την "ομάδα του λαού" και τους οπαδούς της, μέσω των social media. "Ευχαριστώ την οικογένεια της Μακάμπι, που με αγκάλιασε από την στιγμή που κατέβηκα από το αεροπλάνο, πριν από δύο χρόνια. Στους φιλάθλους και όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές και το επιτελείο αυτή τη διετία, σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου".

Η κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ εδώ και μερικές ημέρες επίσπευσε επί της ουσίας το φινάλε της παρουσίας του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Μακάμπι, δεδομένου πως ήταν σαφές ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στη Menora Mivtachim Arena.

Αν δεν υπάρξει άλλωστε κάποια συγκλονιστική εξέλιξη στην προσπάθεια που κάνει για να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπως έχει επισημάνει ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο "Show Must Go On".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ