ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Το "αντίο" του Σκουρτόπουλου στον Φάρο

Το "αντίο" του Σκουρτόπουλου στον Φάρο
EUROKINISSI

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον Φάρο, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του πέρσι. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναλαμβάνει στη θέση του.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Φάρου, καθώς έπειτα από συνάντηση που είχε με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους για τη νέα σεζόν.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ευχαρίστησε την οικογένεια Μπούμπουρα, τον Βαγγέλη Τσάπα, τους συνεργάτες του, τους παίκτες, αλλά και όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

"Μετά τη σημερινή μου συνάντηση με την οικογένεια Μπούμπουρα, αποφασίσαμε από κοινού τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας την επόμενη χρονιά. Έχοντας περάσει μια πολύ δύσκολη σεζόν στη Λάρισα και ζώντας κάτω από περίεργες και δυσμενείς καταστάσεις έως να αναλάβει την ομάδα ο κ. Μπούμπουρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, την οικογένεια Μπούμπουρα, προσωπικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα και όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας ώστε να βγει αυτή η χρονιά και να κρατήσουμε το Φάρο στην κατηγόρια.

Εύχομαι καλή τύχη σε όλους", αναφέρει στην δήλωσή του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΓΣΛ Φάρου, Σπύρος Μπούμπουρας, έκανε από την πλευρά του την ακόλουθη δήλωση: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ομοσπονδιακό προπονητή, κ. Θανάση Σκουρτόπουλο για τη συνεργασία μας στο ΓΣΛ Φάρο. Αποφασίσαμε από κοινού να μην πορευρούμε μαζί την επόμενη σεζόν. Ο κ. Σκουρτόπουλος είναι ο άνθρωπος ο οποίος κράτησε "ζωντανό" το Φάρο στη Λάρισα και χωρίς αυτόν η ομάδα δε θα βρισκόταν σήμερα στη Basket League. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και πέρα στην καριέρα του".

Τη θέση του στον πάγκο του Φάρου αναμένεται να πάρει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ