ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το "αντίο" του Σανλί στην Μπαρτσελόνα

Ο Σερτάκ Σανλί
Ο Σερτάκ Σανλί ©FCBBASKET

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Σερτάτς Σανλί την Πέμπτη (6/7) και σήμερα ήρθε η ώρα του Τούρκου σέντερ να πει το δικό του "αντίο" στους "μπλαουγκράνα".

Ο Σερτάτς Σανλί δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία (2021-23) και αποχαιρέτησε τους "μπλαουγκράνα" με ανάρτησή του στα social media.

Αναλυτικά έγραψε: "Έχω περάσει πολύ ιδιαίτερες εμπειρίες. Έχω κάνει φίλους που δεν θα ξεχάσω ποτέ και θα συνεχίσω να βλέπω στο υπόλοιπο της ζωής μου. Σήμερα, λέω "αντίο" στην Μπαρτσελόνα, το μέρος που ένιωσα σπίτι μου, το μέρος που κατέκτησα ένα πρωτάθλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστέυθηκαν και με υποστήριξαν, ειδικά τους οπαδούς μας. Όταν κάνω αναδρομή στην καριέρα μου, είναι η ώρα να αποχαιρετήσω την ομάδα που θα θυμάμαι πάντα με καλές αναμνήσεις. Αντίο..."

Ο Σανλί αναμένεται να επιστρέψει στην Τουρκία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Τέλεκομ, Γαλατάσαραϊ, Τόφας, Γκαζιαντέπ, Ουσάκ Σπορτίφ, Τραμπζονσπόρ, Μπεσίκτας, Αναντολού Εφές.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ