ALL STAR GAME

Το All-Star Game δίπλα στο Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες

Το All-Star Game δίπλα στο Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά η οικογένεια του μπάσκετ. Στο πλαίσιο του 26ου All Star Game, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο της Καρδίτσας, όπου βρέθηκαν άνθρωποι που φιλοξενούνται στο Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες του Δήμου Καρδίτσας, το οποίο είναι Κέντρο Υποστήριξης και παροχής συμβουλών για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΣΑΚΚ κ. Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου των Καλαθοσφαιριστών και των Καλαθοσφαιριστριών κ. Κώστας Αλεξανδρίδης και ο καλαθοσφαιριστής του ΚΑΕ Καρδίτσα Βασίλης Χρηστίδης. Στο δημαρχείο επίσης έδωσε το παρών ο πρόεδρος του ΚΑΕ Καρδίτσας, Χρήστος Δεληγιάννης.

Η οικογένεια του μπάσκετ μοίρασε δώρα και χαρά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο Θεοδωρίδειο, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος του ιδρύματος Γιώργος Μάττας, τίμησε τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚΚ και τον ΑΣ Καρδίτσας για την επίσκεψη.

"Καλωσορίζουμε το 26ο All-Star Game, έναν θεσμό που έρχεται για πρώτη φορά στην Καρδίτσα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚΚ, οι οποίοι επέλεξαν την Καρδίτσα γι’ αυτό το γιορτινό 2ημερο. Ο Δήμος βοηθάει και στηρίζει ώστε να έχει επιτυχία και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες και την περιφέρεια και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους", δήλωσε ο πρόεδρος του Θεοδωρίδειου ιδρύματος Γιώργος Μάττας.

"Είναι μεγάλη χαρά που μαζί με τον ΠΣΑΚΚ και τον πρόεδρό του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, διοργανώνουμε το All-Star Game στην Καρδίτσα. Θέλουμε να δούμε οικογένειες και παιδιά να γεμίσουν το γήπεδο και να παρακολουθήσουν παίκτες που διαπρέπουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ιδρύματος και τα παιδιά, είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ και συγχαίρω τους ανθρώπους του ιδρύματος γι’ αυτό το έργο. Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη όταν γνωρίζουμε ότι δίνουμε χαρά", τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Το All-Star Game δίπλα στο Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος KLODIAN LATO/ EUROKINISSI

"Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, το μπάσκετ ενώνει και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, θελουμε να γεμίσει το γήπεδο και να περάσουμε όμορφα. Παράλληλα, σε συνεργασία με το ίδρυμα θέλουμε να αφήσουμε το κοινωνικό μας αποτύπωμα μέσα από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Συγχαρητήρια για το έργο, είμαστε υπερήφανοι και θέλω να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο για τη συνεργασία. Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές και να πω, πως ότι κάνουμε, είναι το ελάχιστο που μπορούμε", επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Το All-Star Game δίπλα στο Θεοδωρίδειο Κέντρο Ορίζοντες
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ Ανδρέας Γλυνιαδάκης KLODIAN LATO/ EUROKINISSI

"Είναι μεγάλη χαρά και μεγάλη υπερηφάνεια που το All-Star Game θα γίνει στην πόλη μας, έπειτα από τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν και θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚΚ γι’ αυτό το λόγο. Ήδη το κλειστό έχει πλημμυρίσει από κόσμο και μακάρι να βοηθήσουν οι καιρικές συνθήκες αύριο και να συνεχιστούν οι εκδηλώσει στην πόλη. Ο ΠΣΑΚΚ, του οποίου υπήρξα μέλος, δείχνει πάντα το κοινωνικό του πρόσωπο και στηρίζει ιδρύματα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Καρδίτσας Χρήστος Δεληγιάννης.

"Είμαστε χαρούμενοι που η διοργάνωση γίνεται στην Καρδίτσα, ο κόσμος έχει πάρει μεγάλη χαρά. Η πόλη μας δοκιμάστηκε, όμως τώρα μπορεί να χαμογελάσει, το χρειάζεται η κοινωνία. Θα έρθουν αστέρια του μπάσκετ στην πόλη και αυτό είναι πολύ όμορφο. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ιδρύματος για τη φιλοξενία", δήλωσε ο καλαθοσφαιριστής του Καρδίτσας Βασίλης Χρηστίδης.

TAGS ALL STAR GAME ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΣΑΚΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ