Στις 9 Μαρτίου η γενική συνέλευση για την πρόταση μομφής στην ΟΔΚΕ, προς εκλογές για το νέο προεδρείο

Στις 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΕΔΚΑ στην ΟΔΚΕ, με 17 από τους 27 συνδέσμους να δηλώνουν υπέρ. Έτσι, όλα δείχνουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρσης (ΣΕΔΚΑ) είχε καταθέσει πρόταση μομφής στην Ομοσπονδία Διαιτητών μπάσκετ (ΟΔΚΕ) και υπήρξε άμεση ανταπόκριση από τους Συνδέσμους.
Το θέμα οδηγήθηκε στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου, εκεί όπου θα συζητηθεί η πρόταση μομφής που κατατέθηκε. Οι 17 από τους 27 συνδέσμους έχουν δηλώσει υπέρ της πρότασης μομφής, κάτι που σημαίνει ότι οδεύουμε προς εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου.
Θυμίζουμε την προηγούμενη εβδομάδα, η ΕΟΚ πήρε την απόφαση οι διαιτητές να παίξουν χωρίς διαφήμιση στο Final Eight του Κυπέλλου στο Ηράκλειο, γεγονός που προκάλεσε εκατέρωθεν ανακοινώσεις.